Cofnij
Drukuj
Ilustracja przepisu
Mniejszy
Normalny
Większy
Sałatka z grillowaną brzoskwinią
Wydrukuj przepis
Pin Recipe
Czas przygotowania
15
minuty
minut
Łączny czas
15
minuty
minut
Rodzaj
kolacja, lunch, śniadanie
Kuchnia
fusion, śródziemnomorska, wegetariańska
Porcje
1
porcja
Składniki
1
brzoskwinia
6
pomidorków koktajlowych
100
gramów
sera koziego miękkiego
2
garści
szpinaku
2
łyżki
kukurydzy
1
kromka
chleba żytniego na zakwasie
1
łyżka
oliwy
1/2
łyżeczki
ziół
sól, pieprz
Instrukcje
Szpinak opłucz i wyłóż na talerz.
Na szpinaku układaj pomidorki, kukurydzę.
Brzoskwinię ugrilluj, wyłóż na sałatkę. Możesz użyć brzoskwini z puszki, przed użyciem opłucz ją.
Na górę posyp pokruszony ser, skrop olejem i dopraw.
Zjedz z opieczonym chlebem.
E: 457kcal, B:: 22,8g, T: 32,3g, W: 18,6g, WW: 1,8
Słowo kluczowe
low carb