Wydruk przepisu
Sałatka z pieczonymi ziemniaczkami, fasolką i fetą
sałatka z pieczonych ziemniaków
Dania kolacja, lunch
Kuchnia fusion
Czas przygotowania 2 minuty
Czas gotowania 25 minut
Czas oczekiwania 30 minut
Porcje
osobę
Składniki
Dania kolacja, lunch
Kuchnia fusion
Czas przygotowania 2 minuty
Czas gotowania 25 minut
Czas oczekiwania 30 minut
Porcje
osobę
Składniki
sałatka z pieczonych ziemniaków
Sposób przygotowania
  1. Ziemniaki pokrój, przypraw mieszanką, wyłóż razem z fasolką na papier do pieczenia, na blaszce piekarnika lub weź składniki z wczorajszego obiadu 🙂Piecz około 25 minut.
  2. W tym czasie pokrój fetę, suszone pomidory i czerwoną cebulkę.
  3. Po ostudzeniu ziemniaków, całość wymieszaj, dopraw tymiankiem, można skropić octem balsamicznym.

Leave a Comment